Wie zijn wij


Als ervaren fokker van Australian Labradoodles zijn wij altijd op zoek geweest naar het beste en gezondste hondenvoer en snacks voor onze honden. Tijdens onze zoektochten hebben wij besloten om zelf het voer te importeren en verkopen. Wij garanderen daarom ook het allerbeste voer waar wij voor 100% achterstaan.

Zoo Happy Superfoods is de allerhoogste kwaliteit die er bestaat. Het graanvrije segment is gelijkwaadig aan bijvoorbeeld FourFriends, maar met name voor de puppies zijn er meer smaken voorradig. 

In 2007 zijn wij begonnen met het fokken van Australian Labradoodles. In de loop de jaren hebben wij geconstateerd dat dit geweldige ras wel gevoelige darmen kunnen hebben en ook diverse gezondheidsproblemen kunnen krijgen die ook de mens kent. Gluten, hooikoorts, voedselallergieën, etc. Het zijn bijna mensen zou je zeggen.....

Natuurlijk willen wij voorkomen dat onze honden, maar ook die van de (aankomende) pupkopers hier last van krijgen. Garantie dat ons voer de oplossing is kunnen wij niet geven. Wel kunnen wij aangeven dat wij er alles aan hebben gedaan om zo goed mogelijk voer aan te bieden.

HET DUURDERE SEGMENT

Natuurlijk wil iedereen het beste voor de pup, maar aan kwaliteit hangt meestal een prjskaartje. Net als de pups die wij verkopen valt ook het door ons aangeboden voer in het duurdere segment.  Wij zouden dat ook liever anders hebben gezien, maar wij kunnen hier niet omheen.


Vers vlees vinden de meeste honden erg lekker, maar qua hygiëne kan dat soms problemen opleveren. Onze dames krijgen na de bevalling en de eerste maand van de zoogtijd vers vlees. Dit bevordert de melkproductie en geeft de mama's een goed gevulde maag met meestal een positief effect op de darmen.


Wanneer de pups 4 weken zijn en moeten worden bijgevoerd gaan wij over op brokken. Zowel mama als de pups krijgen Schotse Zalm. Hier is de minste kans op allergie voor de pups en ze vinden het ook nog eens ontzettend lekker.