Wie zijn wij

Zoo Happy is gevestigd op De Woude. Het idee om gespecialiseerd voer te gaan verkopen ontstond toen eigenaar Roy Klarenbeek vanuit zijn passie voor de Australian Labradoodles op zoek ging naar het beste voer voor zijn honden aangezien er regelmatig voormalige pups op latere leeftijd een allergie bleken te hebben. Na diverse merken te hebben geprobeerd is dit voor ons het eindstation. Het voer met veel vlees (Superfoods) sloeg enorm aan bij onze eigen honden en de pups. Om niet alleen het duurdere segment te verkopen hebben wij ook besloten om Graanvrij in het assortiment op te nemen.

Wie zijn wij

Ons verhaal

Zoo Happy is gevestigd op De Woude. Het idee om gespecialiseerd voer te gaan verkopen ontstond toen eigenaar Roy Klarenbeek vanuit zijn passie voor de Australian Labradoodles op zoek ging naar het beste voer voor zijn honden aangezien er regelmatig voormalige pups op latere leeftijd een allergie bleken te hebben. Na diverse merken te hebben geprobeerd is dit voor ons het eindstation. Het voer met veel vlees (Superfoods) sloeg enorm aan bij onze eigen honden en de pups. Om niet alleen het duurdere segment te verkopen hebben wij ook besloten om Graanvrij in het assortiment op te nemen.  

puppies--6848.jpg

We willen allemaal graag dat onze huisdieren een gelukkig en gezond leven leiden. Hoogwaardige voeding is de sleutel, daarom worden alle variaties gemaakt van hoogwaardige ingrediënten die graanvrij zijn.

Zoo Happy is een onderdeel van Orange Aussie Dogs Australian Labradoodles.

Wij waarderen onze klanten enorm en bieden u een hoog niveau van klantenservice aan. We streven ernaar om een uitzonderlijke bezorgservice aan te bieden.

Al onze producten worden gratis verzonden (met een minimale besteding van € 50,00) en de volgende werkdag bezorgd wanneer voor 14:30 uur besteld.

DEEL DE LIEFDE

@ZOO HAPPY

PROEFPAKKETTEN

100g proefpakketten zijn tijdelijk niet beschikbaar.