Zoo Happy vers vlees

Het vlees is van een andere samenstelling dan de brokken en komt uit Nederland in tegenstelling tot de brokken van Zoo Happy die uit Engeland komen. Voor het vlees heb je de keuze uit eend, rund, vis & kip, pens & kip, kip en lam. Het is ook mogelijk om een mix van 5 verschillende smaken te bestellen.

 

Het diepvries hondenvoer is van hoogwaardige kwaliteit? Alle voeding is gemaakt van vers vlees. Het vlees wordt direct na bereiding ingevroren, zodat het vers blijft.

Al het vlees is het zogenoemd BARF (Bones And Raw Food ) vlees. In het kort bestaan de maaltijden uit bevleesde botten, spiervlees, orgaanvlees, vers fruit, groenten en benodigde supplementen. Op deze manier weet je zeker dat je hond gezond vlees binnenkrijgt waar verder geen toevoegingen in zitten. De diepvriesproducten bestel je eenvoudig in onze webshop. Doordat de verzending op een andere manier wordt gedaan dan de gebruikelijke pakketten is er een andere bestelmethodiek. Voor vers vlees is de regel voor 12:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.  Door drukte bij de pakketdiensten kan dit niet altijd gegarandeerd worden, maar is het wel het streven. Vervolgens wordt je bestelling thuisbezorgd in Nederland met uitzonderingen van de Waddeneilanden. Dankzij de goed geïsoleerde transportdozen blijft het vlees bevroren en daarom ook vers.