Levertijd en verzendkosten

Levertijd en verzendkosten

  • Wij bezorgen op dit moment alleen in Nederland.
  • Bij bestellingen met een gewicht van minimaal 15 kilo rekenen wij geen verzendkosten.
  • Onze pakketten worden verpakt met een maximum van 30 kg per doos. Bestellingen met een hoger gewicht worden (afhankelijk van het gewicht) in twee of meer pakketten verstuurd. Voor deze extra verzendinspanning kan afhankelijk van het gewicht en de waarde van je zending een extra toeslag voor tweede en volgende pakketten in rekening gebracht worden. Deze verschijnen vanzelf in het winkelwagenmenu.
  • Het totale bedrag aan verzendkosten wordt aangegeven zodra je je identificeert in je account of wanneer je je afleveradres opgeeft bij het valideren van de bestelling.

Onze standaard pakketten worden verzonden met PostNL.

Levertijd binnen Nederland

  • Je bestelling wordt binnen Nederland geleverd in het hieronder aangegeven aantal dagen.
  • De levertijd kan afwijken door de beschikbaarheid van een product in onze opslagruimte, productsoort, feestdagen of gekozen betaalmethode (vooruitbetaling). Meer uitleg over deze uitzonderingen vindt u verderop op deze pagina.

 

Besteldag (uiterlijk 17:00 uur) Leverdag
Maandag  dinsdag
Dinsdag  woensdag
Woensdag  donderdag
Donderdag  vrijdag
Vrijdag  zaterdag
Zaterdag  dinsdag
Zondag  dinsdag

 

PostNL

PostNL bezorgt uw pakket in de meeste gevallen binnen die hierboven aangegeven levertijd van 1-3 werkdagen. Wanneer u niet in de gelegenheid bent het pakket persoonlijk in ontvangst te nemen, zal het pakket bij uw buren worden aangeboden. Als de bezorger niemand kan bereiken ontvangt u een bericht wanneer het pakket nogmaals zal worden aangeboden. Na de eerste bezorgpoging kunt u via de code op het niet-thuis-bericht ook zelf een nieuwe tijd of plaats kiezen. Na de tweede poging is het pakket af te halen bij de dichtstbijzijnde PostNL-locatie. PostNL levert van maandag tot en met zaterdag in Nederland en België.

Naast de standaard bezorgservice biedt PostNL u binnen Nederland in sommige gevallen ook de mogelijkheid de bezorgtijd en -plaats te kiezen vóór de eerste bezorgpoging.