Great dainties snacks

Great dainties snacks

Great dainties een geweldige snack voor uw huisdier.

 

Great dainties (geweldige lekkernijen)

is een snack die wij exclusief verkopen in Nederland. Wij importeren deze zelf uit Tsjechië.

Great dainties biedt vooral puur natuurlijke en gezonde stukken vlees voor honden en katten met de hoogste kwaliteit. Het vlees is verrijkt met vitamines en supplementen die een goede bron zijn van vitamines, mineralen en andere elementen. Deze zorgen voor de gezondheid van honden en katten wat natuurlijk heel belangrijk is.

Het continue door ontwikkelen heeft geleid tot een uitgebreid assortiment vleessnacks van het merk Great dainties. Wij hebben alle smaken (en natuurlijke geuren) die geschikt zijn voor volwassen honden en puppy’s. Ook zeer geschikt voor honden met gevoelige spijsvertering of allergieën, evenals voor katten en kittens.

De vleesspecialiteiten worden langzaam gedroogd met hete lucht, waarbij de nieuwste technologieën worden gebruikt in overeenstemming met het HACCP-systeem en ISO 9001. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van verse kip, eend, lam, vis, konijn, varkensvlees en rundvlees. Vetarm en rijk aan eiwit, geen chemicaliën, kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen, aroma en graan.
Als extra toevoeging zijn vooral vitaminen en supplementen gebruikt voor het bevorderen van immuniteit, vitaliteit, conditie, goede groei en ontwikkeling. Daarnaast is het natuurlijk zeer geschikt voor mobiliteit, kwaliteit van de huid en vacht. Een gezonde spijsvertering, gezonde groei en sterkte van tanden en botten. Een gezond hart, hersenen en gezichtsvermogen en over het algemeen een gezond en kwalitatief leven van uw trouwe viervoeters met gegarandeerde frisheid en smaak.

De snacks van Great dainties zijn vooral een heerlijke beloning voor uw huisdier(en). Er zijn diverse variaties qua smaak. Lam, kip en eend zijn de meest verkochte snacks. Natuurlijk gebruikt men de beste kwaliteit voor de snacks.

Omega 3

Omega 3 is ook een uitstekende aanvulling tijdens groeiperiodes. Puppies zijn volledig afhankelijk van moedermelk die omega-3 vetzuren bevat die belangrijk zijn voor de ontwikkeling van de hersenen en het gezichtsvermogen en daarom bevordert Omega 3 een gezonde ontwikkeling van deze organen.

Laat ze ruiken, laat ze proeven en u merkt dat ze niet anders willen. Tijdelijk krijgt u de snack gratis bij een bestelling voer.

All producten van Great dainties zijn hier te vinden.